Ustvarjam že kar nekaj let in skozi ta leta sem zamenjala kar nekaj tehnik, platform. Tudi umetniških imen, saj sem se predstavljala kot Sonja ustvarja, Created by Sonja, zadnje čase pa povsod uporabljam ime znamke Sonja Mixed Media.

Res veliko sem  se naučila na ustvarjalnem forumu Otok zakladov, ki sem se mu pridružila leta 2006, tam sem pokazala svoje prve izdelke. Ob pojavu blogov sem se nad novostjo kar hitro navdušila in na blogu www.sonja68.blogspot.com objavljala tako fotografije kot tudi navodila oz. opis izdelave. Večino objav sem s foruma prenesla na blog, saj mi je bilo všeč, da lahko na hitro pregledam svoje prispevke.

Naslednji korak sem naredila že kmalu s pojavom FB strani, saj sem izdelala svojo SonjaMixedMedia stran. Objave so večinoma zgolj v obliki fotografij s kratkim komentarjem, velikokrat sem objavljala tudi delovne fotografije, ki mi ne blog niso sodile. Časa pa je vendarle bilo vedno manj, zato sem vedno večkrat na blogu objavljala z zamikom. Vedno večkrat sem na objave na blogu pozabila in tako blog že nekaj časa sameva.

Čas je, da naredim korak naprej. Zato odpiram novo stran, uvajam novo domeno sonja-mixed-media.com in za komunikacijo vzpostavljam nov poštni naslov sonja@sonja-mixed-media.com.

Potrudila se bom, da ne bo šlo le za novo preobleko, ampak tudi ažurne zanimive vsebine.

Veselim se vašega obiska,

Sonja